Vanaf nu kun je ook bij mij terecht voor een voice dialogue sessie. 

Je kent het wel, die stemmetjes in je hoofd die je doen twijfelen. Je kent het wel, een engeltje en een duiveltje op je schouder. Naar wie moet je nu eigenlijk luisteren?

Door onze opvoeding en ervaringen in het leven leren we onszelf copingmechanismen aan. Zo lang die niet de overhand nemen gaat alles goed. Maar wat als ze door slaan? De perfectionist in je zorgt ervoor dat je alles tijdig af hebt, dat je huis netjes is en dat je de puntjes op de "I" zet in alles wat je doet. Maar wat als die er continu is en je niet meer mag falen of luieren? 

In een voice dialogue sessie onderzoeken we samen waar dit vandaan komt en hoe je leert om te voelen wanneer dit stuk in overdrive gaat. 

Een sessie duurt 1u en kan zowel in combi met een kine behandeling als losstaand. Een voorschrift is niet nodig. Hiervoor is geen terugbetaling van de mutualiteit voorzien. 


Ben je nieuwsgierig? Of ken je het al en ben je toe aan wat persoonlijke groei? Stuur dan een mail naar eb.sneaitsabnna@kjitkarp of bel 012/21.60.55

Ik kijk er alvast naar uit om je te begeleiden in de dialoog met jezelf